Vernissage

Karin Holmström utställningIdag var jag på min första vernissage någonsin! Jag förfogade över ett hörn i företagarföreningen Skickliga Skärgårdens gemensamma utställning i Pargas. Jag är jättestolt över mitt hörn, det må vara litet men det är mitt! 🙂 Tavlorna av katten och hästen är inte mina längre, men jag har fått låna dem för utställningen, och tre av de andra tavlorna skall skickas iväg till nya ägare efter att utställningen är över.

Miss Sophie
Min kusin Sofia Jansson har fungerat som assistent, roadie, rådgivare, fotograf och modell (hon finns på de två teckningarna ovanför), och jag vill tacka henne särskilt! Om mitt specialområde är teckning, så är hennes sömnad. Titta gärna på hennes fantastiska alster på hennes sysida!

Inlägget finns också på: Finska

4 reaktion på “Vernissage

  1. Stort tack själv, det var bara roligt! (om än 30 grader hett…=P ) Är nog megastolt över att ha en kusin som minsann har egen vernissage och jag hoppas att detta är den första i en lång rad av framgångsrika utställningar! Är jag bara i landet så kommer jag nog gärna och tittar (och roadar) även i framtiden!

    • Det gläder mig att höra! Välkommen att roada igen (och stå modell fralldel, du är så snig sidu! 😉 ), och om tillfälle ges framöver roadar jag gärna fler provdockor åt dig också!

  2. Aj ändå så duktig och tjusig konstnär och modell/roadare/kusin/hjälpreda! Skulle gärna kika på utställningen själv, men det kan bli lite knepigt då jag rör mig i fel trakter av landet. Å andra sidan får jag ju privat förevisning av det bästa på utställningen, det vill säga dina tavlor, varje gång jag hälsar på dig! 😀

  3. hur länge är utställningen framme? Och var är den? det skulle vara kiva att komma och titta om jag bara är i pargas under den tiden. tycker så om dina bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *