Stinky i grävmaskin

stinky_blogg

Min brorson R fyllde två häromdagen. Just nu är han väldigt förtjust i: 1) muminfiguren Stinky och 2) grävmaskiner, så jag tänkte att Stinky i en grävmaskin ju måste vara urcoolt i hans ögon. Stinky kallar han Stchlschss och grävmaskin är tschzzs, så det här är följaktligen Stchlschsstschzzs. 🙂 *torkar sig runt munnen*

Promarker, storlek A5.

Inlägget finns också på: Finska

6 reaktion på “Stinky i grävmaskin

  1. Jag sitter här framför datorn och försöker klura på hur ”Stchlschsstschzzs” egentligen uttalas, men jag tror jag får be dig säga det irl nästa gång vi ses för att bli helt på det klara 😛

  2. Haha, det räcker inte med att torka sig runt munnen, måste också torka av datorskärmen efter upprepade uttalsförsök… Knepigt namn till trots så är bilden underbar =D Och den väcker mersmak! Nu vill jag genast se Mumin på cykel, Snorkfröken i bandvagn, Mymlan i bärgningsbil och Hemulen i gummibåt… och gärna Muminmamman i Ferrari (Formel 1-varianten)

    • Det låter som ingredienser till alla 2-åringars drömbilderbok! Jag tror dock muminbolaget skulle komma med invändningar, alternativt saftiga licensräkningar, om jag gav ut en sån bok… Men jag har faktiskt frågat dem om jag är en skudk om jag publicerar den här bilden, och det lär jag inte vara, så det är lugnt.

      • Och nu ser jag genast framför mig hur styrelsemötena måste se ut på muminbolaget… Muminpappan pillar på inställningarna till videokanonen, Filifjonkan plitar frenetiskt ner alla anteckningar, Sniff kommer in med kaffetermosar och lilla My tar upp nästa punkt på dagordningen – punkten om vilka som har skurkat (där du då alltså slipper undan, yay =)

  3. Hej! Blev ju nyfiken och klickade på ditt namn! Urtjusiga bilder! Ångrar att jag inte själv utvecklade mitt porträtt-tecknande av människor och djur. Gymnasium och pojkvän kom i vägen!

    • Hej! Tack, trevligt att du tittade in! Nog hinner du ta upp tecknandet ännu om du vill, man måste ju inte göra allting alltid. Gymnasium och pojkvän har sin tid, liksom tecknande har sin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *