Premiär!

Nu har jag gjort slag i saken och skaffat mig en ordentlig webbsida! Tanken är att den skall vara blogg, portfolio och företagets hemsida i ett enda paket. De senaste dagarna (och nätterna) har jag suttit klistrad vid datorn och, ibland ackompanjerad av mina egna svordomar, läst på om plugins, child themes, code, PHP-filer, FTP-program osv. Ett uttryck jag stött på i flera hjälpforum är ”code is poetry”, dvs. ”kod är poesi”. Bah!

Webbsidan är halvfärdig än så länge, så i väntan på mera material får ni titta på bilderna i galleriet www.karinholmstrom.fi/galleri eller hålla till godo med www.mitt-ritblock.blogspot.fi

Och för att det här är en blogg om teckningar, kommer här en gammal pastellteckning från år 2006, gjord efter ett fotografi taget av Gabriele Boiselle:

Andalusian pastel drawing

Inlägget finns också på: Finska

2 reaktion på “Premiär!

  1. Grattis till den nya fräscha hemsidan! Ska bli ett nöje att följa dig på denna adress i fortsättningen. Lycka till med kodpoesin =)

    • Tack! Jag har ju pysslat med koder ganska mycket denna vecka, och det är på grund av dig som jag refererar till dem alla som ”koådeijjn”. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *