Om mig

Jag heter Karin Holmström och är född 1986. Jag är finlandssvensk och bor i Pargas, Finland. Till utbildningen är jag agrolog (YH) och har även en kandidatexamen i svenska från Åbo Akademi, men just nu försörjer jag mig på tecknandet. Jag har tecknat så länge jag kan minnas och är helt och hållet självlärd. I januari 2013 registrerade jag F:ma Karin Holmström, FO-nummer 2477474-8.

När jag inte tecknar brukar jag umgås med vänner, ta långa cykelturer, hälsa på min familj och baka. Jag har sjöng i Florakören 2009-2014, och lyssnar på det mesta i musikväg, helst hårdrock och folkmusik. Jag är även ett stort fan av TV-serien Poliisit, vilket är orsaken till att det dyker upp polisporträtt här ibland. Jag älskar ordlekar, landsbygd och nätter. Jag tecknar helst mellan kl. 23 och 05, och tycker att 08-16 är obekväm arbetstid. Det är en orsak till att jag blev företagare – man får bestämma sina egna arbetstider!

Mig hittar ni även på Facebook: https://www.facebook.com/karinholmstrom.art

Karin Holmström

Foto: Min kusin Sofia Jansson.

Inlägget finns också på: Finska

3 reaktion på “Om mig

 1. Hej!
  Härligt att läsa att det finns andra också som är nattugglor. Har alltid så dåligt samvete över att int kunna räkna mig till dom normala..med normal dygnsrytm.
  Hursomhaver var det jag som skrev om du gör porträtt på beställning och har kommit fram till att jag gärna vill beställa av dig två porträtt..men återkommer om det senare.

  Hälsn. Johanna

  • Hej!
   Ja, samhället är ju anpassat efter morgonmänniskor, så jag tror att vi är många skamsna nattuglor där ute. Men om någon höjer på ögonbrynen så må hen göra det då! Själv vaknade jag kl. 14 idag. 😉
   Trevligt att du vill beställa porträtt!

   H: Karin

 2. Hej Karin … och Gott nytt år !! Här har du en nattuggla till 😉 Jag lägger mej oftast kring 3-4.30 och älskar att t.ex sitta ute på trappan och lyssna till nattljuden och då isynnerhet ugglorna ! Naturen låter helt annorlunda på natten och det får ju de flesta sällan uppleva.Vill också tacka dej för en helt superfin kalender 2016. Min väninna köpte den till mej här i Borgå och det för att jag också har höns, så det var en välkommen gåva :)Dessutom är jag en stor vän av naturen och naturens djur och detta finns ju med i din kalender Nu undrar jag om det kommer att komma en väggkalender för 2017 också ? Skulle gärna hänga upp en på väggen i år också. Bilderna är fantastiska med inslag av humor 😀 Tänkte också fråga på samma gång om du också ritar ugglor och vad en sådan bild/tavla skulle kosta ?H. Sanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *