Mina första tidningsillustrationer!

Jag har för första gången tecknat åt en tidskrift! Nordic Business Report behövde 20 (!) blyertsporträtt till en artikel om årets ”nordiska tänkare”, dvs. personer som på något sätt utmärkt sig inom affärsvärlden under året. Så här såg det ut på mitt arbetsbord (=köksbordet) när jag var klar med jobbet:

Nordic Thinkers 2013

Huhhuh! Jag hade inte jättemycket tid på mig, så det var maratonteckning under några julidagar. Själva artikeln finns att läsa här, med start på sidan 23. Och tekniskt sett har jag tecknat pärmbilden också, men de har layoutat den så att man inte ser så mycket av själva teckningen. Men icke desto mindre har jag bidragit till en pärmbild! 🙂

Inlägget finns också på: Finska

2 reaktion på “Mina första tidningsillustrationer!

  1. Grymt!! Fast jag känner mig allt som ett okultiverat svin som inte känner till en enda av dessa tänkare… Och sen tog det slut på ord på gristemat…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *