Lamm och vallmo

Svart lamm vallmo

I den här teckningen har jag använt både svart tusch och promarkers. Motivet är gotlandsinspirerat eftersom både vallmor och svarta lamm (eller lammungar som det heter där) förekommer i massor på ön. Som jag nämnt tidigare var jag där på praktik år 2008, och lammen var så söta att jag ville ta dem i famnen och köra in näsan i nacklurvet på dem, vilket jag även gjorde när jag kom åt. Vallmorna var så vackra att jag inte visste vad jag skulle göra av mig och dem. Jag kunde ju inte gärna rulla omkring på en blomsteräng dagarna i ända, så det slutade med att jag fotade dem. Jej.

Storleken är en knapp A4, och av namnteckningen att döma är den gjord av en viss ”Holmströu”. 😉

Inlägget finns också på: Finska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *