Kusin i hatt

Sofiaihatt_small

Det här är en födelsedagspresent till min kusin, samma kusin som finns på den här teckningen. Jag tecknade bilden på båten medan jag åkte över till Sverige för att hälsa på henne, och det gick riktigt bra! Jag hade referensfotot utprintat på papper och hade skissat upp bilden i ritblocket på förhand, så det var bara att slå sig ner i en ledig barstol där ljuset kom från vänster och börja tuscha! Storleken är A4, tekniken är svart tusch med lite ljusröd promarker, och det tog knappt 4 timmar att teckna den.

Inlägget finns också på: Finska

2 reaktion på “Kusin i hatt

  1. STOOOORT TACK! En fantastisk födelsedagspresent, och inte minst en fantastisk överraskning! Gillar också kopplingen till Viking Line, detta rederi som jag kommer vara trogen resenär åt för resten av mitt liv (efter en liten otrohetsincident med Silja Line…)

    Kul också att bilden hamnar på utställning!

    • Ävadsågodä! Denna min sista-minuten-lösning för att hinna få teckningen klar i tid öppnade för ett nytt sätt att arbeta och marknadsföra mig samtidigt – att sätta sig med ritblocket på en allmän plats och se ofarlig ut! ”Sponsored by Viking Line”…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *