Oulun poliisit

Tommi Heikkilä Janne Lammela Poliisit Oulu

Aloitin tämän kuvan piirtäminen jo marraskuussa 2013, mutta sitten jouluruuhka yllätti ja sain aika paljon tilauksia, joten kuva jäi “piirrettävä-kasan” alle kunnes nyt. On vapauttavaa piirtää joskus omia kuvia, ilman muiden odotuksia – silloin voin kokeilla uusia kikkoja ilman että riskeeran tilauksen pilaamista. Olen iso Poliisit-fani, ja näin ollen piirrän usein henkilöitä siitä sarjasta. Tässä piirustuksessa ovat Tommi Heikkilä ja Janne Lammela Oulusta. (Siitä puhuen, tässä tulee vähän höpöttelyä lingvistiikasta: ensimmäisen kerran kun kuulin konsonantti /h/ lausutttu pitkänä “tavallisessa” sanassa oli eräässä Oulu-jaksossa. Ennen olin kuullut pitkä /h/ ainoastaan interjektioissa, niin kuin “huhhu”, joten ilahduin kovasti kun kuulin ihanan sanan “rahhaa”. 🙂 (Olen ruotsinkielinen, jos joku ihmettelee.))

WIP-Oulu

No niin, se oli sivuseikka, takaisin piirustukseen: Tässä kuvassa olen käyttänyt mustaa tussia, harmaa promarkeria neljässä eri sävyssä sekä valkoinen geelikynä. Olen kokeillut piirtää kehykset kerran aiemmin tässä piirustuksessa, mutta tällä kertaa se onnistui paremmin. Mielestäni näyttää vaikuttavalta kun on kehyset sekä henkilöiden edessä että takana, se antaa syvyyttä kuvaan.

Alla on line art-versio piirustuksesta, ennen kuin rupesin täyttämään sitä. Vähän niin kuin kun pienenä täytin maalauskirjat, paitsi että kynät ovat nykyään 10 kertaa kalliimmat ja maalaaminen kestää 20 kertaa pidempää. 🙂

Oulu-lineart

Inlägget finns också på: ruotsi

This entry was posted in Luokittelematon by Karin. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *