Eld och rök

För att hålla liv i bloggen bör man mata den, och eftersom jag inte hunnit teckna något sen senast, kommer här en äldre bild. Jag gjorde den som födelsedagspresent till min kusin, och är inspirerad av eldshowen i Nordergravar under medeltidsveckan i Visby. Referensfotot är taget av nämnda kusin under en av gycklargruppen Trix´s eldshower. Jag höll på och filade på den ganska länge, för torson (hans, inte min) krånglade.
 
Teknisk data
Storlek och medium: A4, blyerts
Tid: Eh… 7 h?
Plats för utförande: I sängen (tecknaren hade feber (därav det heta motivet, höhhöh…)), och på förbindelsebåten mellan Kökar och Galtby (tecknaren skulle hem och fira midsommar).
Whereabouts: Hänger numera på en vägg i Linköping.

4 reaktion på “Eld och rök

  1. Han vandrar från säng till säng… I alla fall hänger han ovanför min så att jag kan beundra honom när helst jag vill =)

  2. Låter lite rått med en man hängande ovanför sängen! 😉 Det påminner om en julsång med textraden ”…där borta i taket där hänger han än”, men det handlar om en fågel i en hängande bur. Inget makabert här inte!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *