Chokladask

Dags att ta sig i nacken och börja uppdatera här igen!

Höstsäsongen inleds inte med en teckning, utan med en chokladask, eller ett chokollage (höhhöh). Jag är en mycket stor vän av choklad, och har i ungefär ett år sparat vackra chokladförpackningar för att göra ett konstverk av dem (tack till familj och vänner för flitigt chokladätande!). När jag hittade lådan bestämde jag mig för att göra en chokladask modell större (den är 12 x 20 x 32 cm).

Jag har helt enkelt klippt ut lämpliga bilder och limmat fast dem på locket med trälim. Tanken var att jag ska förvara choklad i asken, men det får nog bli något annat, för finns det choklad i min lägenhet blir den aldrig långlivad… Men då kan jag å andra sidan göra en ny snart! Kanske som present år nån?

Inlägget finns också på: Finska

3 reaktion på “Chokladask

  1. Hej. Hittade ditt ritblock mest i misstag. Gillar det jag ser! Har själv funderat på att ”publicera” ett ritblock, om inte annars så för att tvingas ta till pennan och plita ner nåt, det är ju sist och slutligen så roligt, när man tar sig tid! Ska nog kolla vad du ”publicerar” härnäst, om det blir ett annat chokollage eller nåt helt annat. Ha det bra!

    • Hej! Så trevligt när folk ramlar in i misstag! 🙂

      Jag startade också den här bloggen just för att försöka få en yttre sporre att ta till pennan oftare. Tyvärr har jag inte varit aktiv på länge, först hann jag inte pga. sommarjobb och sedan tog studier och socialt liv all tid. Jag har nog tecknat, med det har mest varit beställningar åt andra, och då vet jag inte om beställaren vill ha t.ex. sitt porträtt publicerat på internet, så jag har inte lagt upp det på bloggen. Men så fort jag får tid så skall jag nog fortsätta lägga upp bilder!

      Lycka till med tecknandet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *