Brandskördetröska

Brammskördetröska-blogg

Det här är precis vad det ser ut som: en brandskördetröska. När min storebror var liten ville han bli bonde eller brandman, och tyckte att en brandskördetröska måste vara det coolaste nånsin. Igår fyllde han 30, och äntligen fick han sin brandskördetröska!

Storlek A5, promarkers. Som modell för tröskan stod en Sampo Rosenlew 600. Logon mitt på tillhör Pargas Frivilliga Brandkår.

Inlägget finns också på: Finska

4 reaktion på “Brandskördetröska

  1. Å, äntligen får jag se hur den omtalade brandskördetröskan ser ut =) Älskar den! Ser också framför mig hur herr Sampo Rosenlew rullade in din lägenhet för att lite generat stå modell…

    • Haha! Det skulle nog bli aningen trångt med en skördetröska i lägenheten… Den skulle visserligen rymmas (i, inte in i), men då skulle jag bli tvungen att flytta flygeln till badrummet, och badkaret skulle hamna i farstun, och där finns ingen vattenkran. Men om det FANNS en vattenkran i farstun skulle en inredningsskördetröska inte vara något problem!

        • Visserligen, men jag är ju van vid att ha saker på högkant i badrummet, så det blir nog inga problem. Jag får bara vara försiktig så kristallkronan inte repar den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *