Arab i tusch

 

Det här är en gammal teckning som jag ritade för 4,5 år sedan. Storleken är A4 och materialet tusch, men jag har nog helt glömt hur länge det tog eller varför jag tecknade den, så jag har inte så mycket att berätta. Den fick nyligen lämna över sin väggplats åt bilden i föregående blogginlägg. Det ryms inte så mycket på väggarna i en kämppä på 26 kvadrat, så konkurrensen är hård!

Inlägget finns också på: Finska

3 reaktion på “Arab i tusch

  1. Du ritar otroligt bra!
    Jag följer dig på bloglovin.
    Kan du inte göra ett inlägg dår du skriver t.ex vad som fick dig att börja med att teckna? Hur du utvecklades? Det skulle i alla fall vara grymt kul att läsa!

  2. Johanna: Tack så mycket! 🙂 Bra idé, visst kan jag skriva ett sånt inlägg. Bloggandet har gått på sparlåga nu under sommaren, eftersom jag bara har tecknat beställningar åt folk och de kanske inte vill ha sina porträtt på internet. I höst ska jag dock försöka ta mig i nacken med bloggandet igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *